Routebeschrijving showroom

Routebeschrijving naar showroom Atelier Authentique | Hollandbaan 16, 3449 JG Woerden (geen officieel toegekend huisnummer!!!)

 

Voor de gebruikers van een navigatiesysteem, toets in: Woerden, Sleper 1. U moet de Sleper echter niet op gaan, maar uw route op de Hollandbaan (doodlopende weg) nog zo’n 50m vervolgen. U komt dan bij een groen hek en die gaat u door. Voor u ziet u een grote groene loods.

 

Indien u niet gebruik maakt van een navigatiesysteem, volg dan onderstaande beschrijving:

 

Komende vanuit de richting

Alkmaar/Haarlem/Amsterdam/Amersfoort/Den Bosch

 

1. Volg op knooppunt Oude Rijn de A12/E25/E30

Neem de afslag Woerden (afslag 14) en ga onderaan de afslag rechtsaf (Europabaan) richting Woerden

 

2. Houd links aan en ga bij de 2e stoplichten de Wulverhorstbaan op richting Zegveld. Links aanhouden, rechtdoor bij stoplicht.. Niet rechtsaf slaan! Neem bij rotonde de 2e afslag (rechtdoor, vervolg Wulverhorstbaan). Onder spoorviaduct door en bij de stoplichten rechtdoor. Neem bij rotonde de 2e afslag. U bevindt zich op de Hollandbaan. Neem 2e afslag links, dit is in een scherpe bocht en is het vervolg van de Hollandbaan. Aan het einde van de weg nadert u een groen hek en ziet u een grote groene loods. 

 

 

Komende vanuit de richting

Rotterdam/Den Haag

 

Neem de A12/E25/E30 richting Gouda/Utrecht

Neem de afslag Woerden (afslag 14) en ga onderaan de afslag rechtsaf (Europabaan) richting Woerden. Volg verder het 2e gedeelte van de route beschrijving hierboven

 

BEZOEK AAN ONZE SHOWROOM UITSLUITEND OP AFSPRAAK

 

Terug naar Boven